Javier napisał(a):

Tydzień temu na mecz z Szawle pierwszy raz jechałem samochodem zamiast tramwajem i wybrałem taką trasę: (...) Rondo Matecznego - Kamieńskiego - Powstańców Śląskich - Powstańców Wielkopolskich - Nowohucka - Rondo Dywizjonu 303 - Al. Pokoju - Rondo Czyżyńskie - Al. Jana Pawła II - Plac Centralny - Ptaszyckiego - Suche Stawy
Przyznam, że trochę się w korkach wystałem i teraz kombinuję jak dojechać szybciej. Wymyśliłem taką trasę:
(...) Rondo Matecznego - Kalwaryjska - Limanowskiego - Na Zjeździe - Podgórska - Kotlarska - Rondo Grzegórzeckie - Al. Pokoju - Rondo Dywizjonu 303 - Al. Pokoju - Rondo Czyżyńskie - Al. Jana Pawła II - Plac Centralny - Ptaszyckiego - Suche Stawy
Czy ktoś zaznajomiony z jazdą po Alei Pokoju może powiedzieć czy jedzie się tam jako tako czy może będę jeszcze więcej stał w korkach? A może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł jak szybciej dojechać?
|
Ta druga opcja zdecydowanie najlepsza. Na Alei Pokoju możesz ewentualnie chwilę postać przed rondem przy M1. Jeśli szanujesz swój czas nie pchaj się Nowohucką