Wyświetl pojedynczy post
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 12:50
Javier napisał(a):Wyświetl post
Tydzień temu na mecz z Szawle pierwszy raz jechałem samochodem zamiast tramwajem i wybrałem taką trasę: (...) Rondo Matecznego - Kamieńskiego - Powstańców Śląskich - Powstańców Wielkopolskich - Nowohucka - Rondo Dywizjonu 303 - Al. Pokoju - Rondo Czyżyńskie - Al. Jana Pawła II - Plac Centralny - Ptaszyckiego - Suche Stawy

Przyznam, że trochę się w korkach wystałem i teraz kombinuję jak dojechać szybciej. Wymyśliłem taką trasę:

(...) Rondo Matecznego - Kalwaryjska - Limanowskiego - Na Zjeździe - Podgórska - Kotlarska - Rondo Grzegórzeckie - Al. Pokoju - Rondo Dywizjonu 303 - Al. Pokoju - Rondo Czyżyńskie - Al. Jana Pawła II - Plac Centralny - Ptaszyckiego - Suche Stawy

Czy ktoś zaznajomiony z jazdą po Alei Pokoju może powiedzieć czy jedzie się tam jako tako czy może będę jeszcze więcej stał w korkach? A może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł jak szybciej dojechać?
Ta druga opcja zdecydowanie najlepsza. Na Alei Pokoju możesz ewentualnie chwilę postać przed rondem przy M1. Jeśli szanujesz swój czas nie pchaj się Nowohucką
Feci quod potui faciant meliora potentes