|
No to k...a bravo!!! Brawo dla moderatorow i ludzi zwiazanych z ta strona.Temat petycji i poszukiwania ludzi jest mniej wiecej od wczorajszego poludnia.Mam pytanie ,czy nie dalo sie naglosnic tej sprawy na stronie glownej.Co moglo by spowodowac wiekszy odzew ze strony kibicow.Czy wy jako glowny portal zwiazany z Wisla zrobiliscie naprawde wszystko by wesprzec ta akcje?I nie mowcie ze i tak by to nic nie dalo ,ze dziesiec osob to zglosic sie powinno z posrod tutejszych forumowiczow .Panowie moderatorzy i ludzie zwiazani z ta strona ilu was jest, czyzby mniej niz 10? Czy "dobra prasa" jest wazniejsza niz dobro Wisly,bo temat np. zbiorki pieniedzy dla dzieci to szczytny cel ale czy najwazniejszy?A na to poswieciliscie juz duzo miejsca na stronie glownej.Wiem ja tez moglem sie zglosic zaciagnac zone i chodzic z lista no ale jakos nie mam w tej chwili takiej mozliwosci jak wiekszosc na tym forum.Ale wy nie zrobiliscie absolutnie nic choc macie takie mozliwosci.Brandzlujcie sie dalej przed klawiaturom i pilnujcie zeby ktos nie Off Topowal Bo do tego sie tylko nadajecie!
PS: Do pana Olszowki.Dziekuje panu za ta prace i wklad jaki jest pana udzialem bo mam swiadomosc jak trudne jest to co pan robi dla naszego ukochanego klubu.Zwlaszcza gdy jest sie osamotnionym w tej walce gdzie nie mozna liczyc nawet na pomoc ludzi ktorzy powinni wspierac pana w tej wspolnej sprawie.I mam sugestie czy nie probowal pan sie jakos porozumiec z SKWK bo wynika z tego ze oni nie tyle moga ale chca wiecej zrobic.
Ostatnio edytowane przez pajak : 29.07.2010 o godz. 12:48.
|