Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 09:18
prober napisał(a):Wyświetl post
Szerokim łukiem ominąłeś odpowiedź na pytanie. Przyznasz bana wiernemu kibicowi Wisły Kraków, który otwarcie przyznaje, że mile widzi sukcesy Lecha Poznań w eliminacjach Lidze Mistrzów? Proszę napisz po prostu: tak czy nie.

P.S. Wisła Kraków Lidze Europejskiej 2010/2011 - 1273 posty w ostatnim miesiącu
Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn - 1590 postów w ostatnim miesiącu

Widzę, że dyskusje o porażkach rywali (i toczenie kłótni przy okazji) są atrakcyjniejszym tematem niż sukcesy własnej drużyny
To ja odpowiem otwartym tekstem. Tak, przywalę.

Dlaczego? Otóż jako moderator mam zapewnić, by dyskusja na tym forum toczyła się na odpowiednim poziomie. Tymczasem te wyrazy przyjaźni dla Amiki Poznań noszą wszelkie znamiona prowokacji i prowadzą do tego, że poziom dyskusji sięgnął bruku. Rozsądny forumowicz jak widzi, że jego argumenty nie spotykają się z dobrym odbiorem [eufemizm], to po napisaniu 3-4 postów daje sobie spokój. Ktoś, kto ciągnie taką dyskusję jest zwykłym pieniaczem, nie kontrolującym swoich emocji i powinien od forum odpocząć.

Piszesz - 1590 postów. Ja sam [a kasowali też inni] wykasowałem przez ostatnie dni ponad 50 postów, jak teraz przekopałem temat to uważam, że powinno być tego min. 2 razy tyle. Jak nie wierzysz, popatrz 4-5 stron wstecz. Wątek zamienił się w czat sportowy połączony z dyskusją, która zamieniła się we wzajemne obrzucanie błotem.

Dodam tylko, że na 1 posta zawierającego wyrazy sympatii do Amiki były 2 posty krytyczne, z czego większość polegała na zwykłym obrażaniu oponenta. Te też były kasowane, mimo że w sprawie amikofilii mam jasno określone poglądy.

Wracając do właściwego tematu: po jednym w miarę udanym występie media zaczynają kreować Kamila Dyrgasa na gwiazdę. Już pisałem przed meczem, zaraz chłopak gotów dostać powołanie od Smudy:

Cytat:
Nastoletnia gwiazda Lecha z Marcinków Kępno
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...adu_Lecha.html

Ja rozumiem, że mamy posuchę jeśli chodzi o młodych piłkarzy, ale chłopakowi robi się prawdziwą krzywdę. Żeby nie skończył jak Strąk.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując