Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2010, 21:21
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
wymówka kierowców którzy nie zdali za pierwszym razem

Mistel - przez pół roku
Znam wiele kierowców którzy mimo zdania egzaminu za pierwszym razem nigdy nie powinni miec prawa zasiąść za kółkiem - oni po prostu nauczyli się jak nie oblac egzaminu(lub mieli szczescie, bo w lape juz chyba nie biorą?) a nie jak dobrze jezdzic autem. To tak jakby porównac combat ze sztuką walki.

Tak, ja zdałem za drugim razem - Tarnów, pierwszy oblałem za zły tor przejazdu przez skrzyżowanie

Ja za kółkiem siedzę 2 lata, a już zrobiłem gdzies 120 tysiecy kilometrów. Widziałem nie jedno. Ale wiem, że nikt po kursie i zdanym egzaminie nie jest dobrym kierowcą. Jak ktos tak myśli że jest prze.....m bo zdał za pierwszym razem to ja mu życzę szerokiej drogi. Możesz miec predyspozycje - podzielnosc uwagi, refleks, orientacja, ale one same nie zaprocentują , tu potrzeba doświadczenia (nie mylic z szybszym samochodem.)

Tak sie niestety składa że większość kumpli z pracy(firma kurierska) ma jeden egzamin w plecy, a jak do tego dodamy Roberta Kubicę to ja wierzę w ten przesąd.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując