Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2010, 19:03
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Ja pierd**e następny!! Gdzie ja napisałem że Wisła przegra Pokaż mi chłopie gdzie tak napisałem. Ktoś walnął, że jesteśmy lepsi technicznie i dlatego zły stan murawy będzie nam bardziej przeszkadzał!! Ja się z tym nie zgadzam i uważam że to nie ma znaczenia a Ty mi wyjeżdżasz "taki z Ciebie kibic Wisły"......

Wyrwałeś moje zdanie z kontekstu i lecisz szyderą. Poczytaj o czym była rozmowa i ustosunkuj się do całej dyskusji. I jeszcze mi piszesz, że Wisła wygra na moje nieszczęście... Brak mi słów...
Nigdzie w moim poście nie napisałem, że coś marudzisz o porażce Wisły z Azerami. Piłem do fragmentu w którym uważasz ,że zły stan murawy będzie bardziej sprzyjał przybyszom ze wschodu. Napisałeś to w taki sposób, że można było pomyśleć że 'azory' dorównują techniką co najmniej Barcelonie, a 'My' nawet prosto biegać nie potrafimy. Także trochę zluzuj.

Moim zdaniem to Wisła zdominuje gości pod względem, technicznym jak i taktycznym. Nie liczę na wyrównany mecz, bo wiem że w krakowskiej drużynie jest ogromny potencjał. Jest głód wygrywania i odpowiedni trener (niestety nie odpowiada SKWK i kilku innym osobą które uważają, że w dzisiejszych czasach w sporcie jest miejsce na sentymenty).
Dlatego pociśniemy ich różnicą co najmniej dwóch bramek, jak by to miało miejsce za czasów Parmy i Schalke 04.