St@chu napisał(a):

Ad. 1 Widać że nie masz pojęcia o czym mówisz... Wskaż rok, w którym dług publiczny spadł... Dowolny w XXI wieku... Przy okazji jakie 56 mld? Nasz dług to około 700mld... A z Komorowskiego to się pewnie śmiałeś że dług pomylił z deficytem... Krótko mówiąc przyganiał kocioł garnkowi...
Ad.3 Naprawdę nie masz się czym zajmować tylko zdjęciem prezydenta w ambasadach? Szczególnie że jak widać jest to standard światowy, a nie tylko komunistyczny? Ale rozumiem, że tylko o tym potrafisz, bo jak się wchodzi w jakieś szczegóły, jak w pkt 1 to wychodzi Twój brak elementarnej wiedzy... Lepiej jechać po Bartoszewskim, że żyd. Po Janie Nowaku-Jeziorańskim, że żyd, czy po Bonim że TW. Wskaż mi co ten Boni zrobił, jako ten TW, skoro tak po nim z przyjemnością jedziesz...
|
W czasach PiS spadł przyrost długu i nie odwracaj kota ogonem bo kolega Gwieździsty nie jest marszałkiem sejmu ani kandydatem na Prezydenta że nie powinien się pomylić w tych sprawach. Czyli skoro spadł przyrost długu to deficyt !!

ZMALAŁ. Do 17,5 mld. Czyli był trzy razy mniejszy niż teraz. Za czasów rządów fachowców

)
Standard światowy ?

)))) Leżę, jakby Lech Kaczyński chciał wieszać swoje podobizny we wszystkich ambasadach pierwszy byś się zapluł. I to nie jest moje przypuszczenie

)))
Co zrobił Boni? BYŁ TW !!! Czyli składał raporty tym którzy przez 5o lat gnębili Polaków. To twoim zdaniem nic? Sama chęć współpracy powinna dyskwalifikować jak w każdym normalnym kraju. Patrz Czechy albo Węgry.
A co to wstyd być
Żyd? Co ty antysemita jesteś? Jak mnie mówią Polak to wstydzę się ewentualnie za Tuska że plugawi moje imię.