Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2010, 16:43
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Masz rację rafal777. Azerowie nas zniszczą swoimi nietuzinkowymi umiejętnościami technicznymi. Wiślacy nie podniosą się z murawy jak zobaczą grę Azerow.

Czyś Ty ku**a zgłupiał Taki z Ciebie kibic Wisły? Przykro mi, ale Biała Gwiazda wygra ten mecz na twoje nieszczęście różnicą co najmniej 2 bramek. Wiem, że POZnan* wyglądał przy Interze Baku jak bezbronna dziewczynka, ale zapamiętaj jedno. MY JESTEŚMY WISŁA!! A KIM SĄ ONI (są następnym zespołem, który rozjedziemy w eliminacjach do Pucharu Europa) WIĘCEJ WIARY!
Ja pierd**e następny!! Gdzie ja napisałem że Wisła przegra Pokaż mi chłopie gdzie tak napisałem. Ktoś walnął, że jesteśmy lepsi technicznie i dlatego zły stan murawy będzie nam bardziej przeszkadzał!! Ja się z tym nie zgadzam i uważam że to nie ma znaczenia a Ty mi wyjeżdżasz "taki z Ciebie kibic Wisły"......

Wyrwałeś moje zdanie z kontekstu i lecisz szyderą. Poczytaj o czym była rozmowa i ustosunkuj się do całej dyskusji. I jeszcze mi piszesz, że Wisła wygra na moje nieszczęście... Brak mi słów...