bloodraven napisał(a):

|
Nie zauważyliście może, że wszechobecna propaganda Amica+GW stworzyły taki obraz tego klubu, który jawi się jako jedyny słuszny klub, ba wręcz zamiennik naszej reprezentacji, dlatego jedyną słuszną drogą jest kibicowanie mu. Słabsi widać uwierzyli w to... A co do rewanżu- Sparta+ gra z kontry, wygląda na wygraną Prażan, dodatkowo przy kondycji kuchenek, której nie nadrobią w tydzień, powinni nałapać bramek w końcówce meczu.
|
A ty nie wiesz że Lech prowadzi kampanię antyGW?
W ogóle to co Lech wyczynia z tymi swoimi bojkotami to są jakieś jaja. A wszystko zaczelo się od Tyskiego jak przyszło na nasze koszulki a niedlugo później zniknęło m.in. za sprawą koziolków. W ogóle wydaje mi się że powinniśmy wytoczyć podobne działa i zacząć bojkotować np. Warke i grupę Żywiec.
A wracając do pucharów to ja teraz czekam aż reszta polskich drużyn uratuje w czwartek honor i jeśli nie wygra to chociaż nie poniesie sromotnej porażki na własnym boisku. Austria może być znacznym problemem dla Ruchu grającego tak jak tydzień temu nawet bez tych trzech swoich podstawowych zawodników. Jeśli natomiast mowa o Jagielloni to uważam że wcale nie są skazani na porażkę z Arisem szczegolnie że Aris dopiero zaczyna swoje przygotowania. Mimo ze to zespół grecki to nie jest to żaden z przedstawicieli tych klubów które rzeczywiście co roku grają rok w rok w pucharach. Wydaje mi się ze Aris jest jak najbardziej do ogrania chociaż szanse nie są duże