Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2010, 00:52
Tyle tylko że Ty LM porównujesz do jakiejś gierki typu pasjans w starcie. Cupiał awansuje do LM jako pierwszy. A potem niech Legia awansuje. Ok, już się robi. Chyba że nam Legia na złość zrobi i celowo nie awansuje, a Cupiał nakaże swoim podopiecznym zakończyć wojaże na 3 rundzie. Nie jest to takie proste jak Tobie się wydaje dlatego odpuść sobie z takimi wyliczankami bo stawką tego nie jest przejście Odry Wodzisław i zdobycie 100 tyś złotych. Chodzi o grube miliony euro, sponsorów, frekwencję, reklamę, promocję i lepszych graczy - a wszystko to trafi do Poznania i z czego ja jako kibic Wisły mam się cieszyć? że jedna z największych kos na boisku i poza nim rośnie w siłę? Dlatego ja nie potrafię pojąć jak można inaczej to rozumować.
Wisła nic z tego nie ma, poza jakimiś jebanymi punkcikami, które nic nie dają. Już ktoś wyliczył że żeby mogło coś się zmienić to Polska musiałaby zając minimum 13 miejsce. A nam do 13 miejsca brakuje 5 półfinałów LM z udziałem Polskich ekip. I nawet przy takim rozrachunku nie ma pewności że da nam to gwarancje awansu do LM ot tak bez potrzeby rozgrywania rund wstępnych.
Ostatnio edytowane przez element : 28.07.2010 o godz. 01:15.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując