Cytat:
|
Nie potrafią oddzielić niedorozwiniętych kibiców od klubu Amika. Kibice won
|
No nie potrafia ale z tego co wiem mowi sie ze kibice to 12-sty zawodnik... klub to nie 11 czy 20 pilkarzy, klub to zarzad, pilkarze trenerzy i kibice.
Cytat:
|
Amika niech zbiera pkt, byśmy w przyszłości mieli łatwiej...proste.
|
A ja wyznaje inna zasade. Jak chcemy miec lepiej to sami sobie zasluzmy. I powtarzam. Co nam dadza punkty Amiki? Ze za rok zaczniemy rywalizacje w pucharach o runde pozniej? A wiesz ze obecnie to tylko jest dla nas minus? Bo zaczniemy pozniej i przez to nie zdobedziemy kilku pkt z takimi Litwinami. A pozniej przez to nie uciulamy 15 pkt w rankingu klubowym zeby byc rozstawionym w el LM i LE. Jesli my mamy byc mocni to tylko dzieki naszej grze. Jesli my mamy byc mocni to bedziemy mocni, bo to ze zaczniemy gre w pucharach 2 tygondnie pozniej to nam nic nie daje, daje nam natomiast wiele nasz ranking klubowy w ktorym jesli dzieki swojej grze uzbieramy 15 pkt to bedziemy mieli rozstawienia od 1 do ostatniej rundy kw. LM i LE. To tak apropo tych rankingow krajowych ktore sa wała warte bo najwazniejszy jest nasz, klubowy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.