Cytat:
HAHAha znaleźli sobie kółko wzajemnej adoracji i spijają z dziubków kompleksy żałosnego Amikolecha. Żal. Pojęcia macie zero o rankingach. Proponuję poczytać temat Witka...co by było dobre dla Wisly.
Jaro oczywiście jako pierwszy, poczuł, że mu się grunt pali pod nogami to przyleciał na skarge do "pytania do modów"
Podobnie było jak dyskutowaliśmy w temacie "Budowa stadionu" razem z typami z SKWK...przyleciałeś tu jak kundel z podwiniętym ogonem, powiedziałeś, że cię poniosło, odbiegliśmy od tematu, itp i prosisz o bany dla wszystkich oprócz ciebie. Żałosne . Ale bardziej śmieszne .
|
Pisze na priv. Wypisz mi te wszystkie plusy ktore poprzez dobra gre Lecha zaprocentuja na dobro Wisly. Te Twoje wszystkie argumenty podwaze a na koniec CI napisze ze nawet sie nie powinienes rzucac skoro nigdy nie byles na meczu WIsly, wiez z nia czujesz przez tv i mieszkasz w Poznaniu. Oczywiscie sam jestem w podobnej sytuacji od Ciebie, mieszkam na wy****owie ale Ty probojesz Wislakom (juz nie mowie tu o sobie) wmawiac co powinni a czego nie powinni. Ty kibic ktory z kibicowaniem ma tyle wspolnego co ogladniecie meczu w tv

Pozdro
PS rozumiesz co to jest forum Wisly Krakow? To jest taki wirtualny stadion, ok? I wyobrazasz sobie ze na tym prawdziwym stadionie kibic Wisly wyskakuje z tekstem ze kocha Lecha a i Cracovia nie taka zła? Chlopie sa jakies granice, na pewnym terytorium sie pewnych spraw nie porusza. Nie pojdziesz do Kosciola i nie powiesz ave szatan bo po prostu nie wypada, a jak powiesz to wylecisz na kopach. Tak samo powinno byc tutaj, na wirtualnym stadionie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.