Cytat:
dopiero sie zorientowałes ze na Wisle chodza (albo nie chodza tylko sympatyzuja zza monitora) miłosnicy piłki a nie osoby które stawiaja na pierwszym miejscu dobro ABG, poszanowanie dla barw, zasad itd ?
którzy np nie dorzuca sie do oprawy bo ktos skrytykował na necie ich ulubionego trenera.
albo zycza jak najlepiej Cracovii zeby liga była ciekawsza
|
Nie, wiem ze sa tacy ludzie, wiem ze beda ale skoro jestesmy na forum to latwo mozna takich kismitow wywalic, ot jednym pstryknieciem palca. Ludziom trzeba wmawiac pewne schematy bo w tych czasach gdzie naogladaja sie tvnu i naczytaja gw to zaczynaja myslec tak jak chca te szmatlawce a wiec trzeba im spowrotem z mozgow zrobic cos pozytywnego. I tak samo sprawe z tym kibicowaniem kazdemu poslkiemu klubowi widze tutaj. Nie pomaga im tlumaczenie pewnych spraw to wprowadzic zasade ze za takie cos sa bany, to doprowadzi ze takie pokemony nie beda sie rozsprzestrzeniac, i bedzie mozna innych "wychowac" na normlnych kibicow.
Oczywiscie to tylko moje myslenie ale uwazam ze sluszne. Po prostu glupote trzeba temperowac, ograniczac i wtlaczac mlodym, niekumatym sluszne racje bo inaczej to sie rozpuszcza jak dziadowski bicz. Zarowno w realu trzeba to robic ale w swiecie gdzie tak wielka role odgrywa komputeryzacja to i forum jest bardzo wazne.
Cytat:
Kibice sukcesu, najzwyklejsze przerzuty ciśnie się wiele słów na język, ale na forum niestety nic się z tym nie zrobi
bo przecież wolność słowa jest bardzo szeroko rozumiana w internecie.
|
Ale dlaczego nie? To jest chyba forum prywatne i jak ktos umiesci w regulaminie notke ze w kazdym poscie musisz pisac "kocham Wisle" albo wypad to bedziesz musial to robic. A jak nie to sie wynies z tego forum. Po prostu trzeba dopisac w regulaminie albo i nie dopisywac ale wprowadzic taka zasade slownie ze nie robimy z siebie pajacow piszac ze kibicuje w lidze Wisle ale w pucharach to kibicuje Lechowi- ale tylko pilkarzom a nie kibicom, a jakby grala Cracovia o LM to nawet jej bym kibicowal.
Panie i Panowie trzeba po prostu walczyc o Wislackosc i nie mowcie ze sie nie da. Kurde wszystko sie da, tylko trzeba chciec