Kordel_Walker napisał(a):

Za to ty pokazałeś jaki jesteś "miastowy" i jaki masz szeroki horyzont myślowy.
Zrozum mistrzu, że te rankingi w d... sobie będziemy mogli wsadzić, gdy drużyna z Wielkopolski zgarnie 10 czy 15 mln euro.Zrozum, ze to tak napełni ich maszynerię, że kibiców będą mieć w całej Polsce, stworzy się dziesiątki fanklubów, zyskaują nowych sponsorów, zyskają 20 albo 30 tyś sprzedanych karnetów, ogromne pieniądze z praw tv, sławę w Europie i lepszą kartę przetargową u piłkarzy z lepszej półki (niż dotychczasowej).Drużyna z Wielkopolski stanie się hegemonem w Polskie lidze a my będziemy mogli liczyć tylko i wyłącznie na 2 miejsce.
W dupie mam to, czy uznasz mnie za zawistnego czy zakompleksionego polaczka.Ja po prostu "nie przepadam za drużyną z Wielkopolski"- nie tylko przez to, że to nasza "kosa" i zrobili sporo złego w stosunku do nas, ale przez te ich wały z licencjami.
Ja na drużynę z Wielkopolski patrzę w kontekscie potencjalnego zagrożenie dla Wisły, który może strasznie urosnąć w siłe, tak, że żadne rankingi i punkty nie pomogą.No ale cóż, ty pewnie byś to poczuł po kolejnym 4-1, tylko że tym razem na nowym obiekcie.Ciekawy jestem jaką byś wtedy miał mine.
Aha światowcu.Spytaj się fana Chelsea, czy kibicuje ManU w Europie, albo fana Juventusu o Milan.
Śmiać się chcę od tej tolerancji.