Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2010, 21:56
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Wolfy widzę, że miałeś na myśli nasz nowy nabytek Palijcia. Rownież nazywałem tego gościa odpadem i jestem pewien że popełniłem błąd.
Widziałem jak ten gościu biega... POEZJA dynamicznie potrafi przyspieszyć. On biega nawet szybciej i bardziej błyskotliwie niż Peszko do tego lepiej stoi na nogach. Prowadzenie piłki i przyjecie nie sprawia mu kłopotów. Jestem pewien, że on się tu sprawdzi.
Odnoszę podobne wrażenie jak Ty, aczkolwiek do jakichkolwiek wiążących ocen trzeba się wstrzymać przynajmniej do pierwszego meczu, w którym będzie miał szansę pokazać swoje atuty i ewentualne wady
Aczkolwiek sądzę, że na polską ligę wystarczy szybkość i niezła technika...wystarczy zauważyć, że większość szybkich piłkarzy, a przy tym niebędących 100% drewniakami się sprawdza...a tych z ciut lepszą techniką vide Peszko śmiało można nazywać gwiazdami nasze ekstraklasy...

Poczekajmy z ferowaniem "pewnych" wyroków, bo wątpię aby ktoś na forum miał większe doświadczenie z oceną potencjału i umiejętności zawodników, no chyba że z FM'a ale to żadne doświadczenie.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Reiro : 27.07.2010 o godz. 21:59.
Odpowiedz cytując