|
Wiem, że może poziom moich wypowiedzi nie jest specjalnie wysoki, zasługi dla forum żadne, ale jako obiektywny obserwator, nie toczący prywatnej wojenki z którymkolwiek z użytkowników jestem zmuszony stwierdzić, że moderator ma ze sobą straszny problem. Czemu chcesz walczyć z całym forum, czemu odnoszę wrażenie, że jesteś totalnie bezkrytyczny w stosunku do swojej osoby? Z twoich wypowiedzi, zawsze o charakterze agresywnym starasz się każdemu narzucić swoje zdanie. Każdemu kto próbuje wejść z Tobą w jakąkolwiek polemikę przypinasz łatkę dziecka / idioty / ignoranta / itd. Z kim Ty chcesz walczyć? Z całym światem? Wybacz, ale każdy ma osobiste prawo posiadać swoje zdanie i poglądy, nawet konstytucja nam to gwarantuje. Swoimi wypowiedziami niszczysz wizerunek forum i swój. Po co to wszystko? Jaki jest sens udowadniania "upadku" Wisły? Każdy widzi, że idzie ku lepszemu przecież.
Ja Arka nie żałuje, takiego pechowca w piłce to ja nigdy nie widziałem, co puchary to zawsze czerwień lub samobój. Na ligę ok, ale przypomnijcie sobie ile on nas nerwów kosztował, niektórzy mają wybiórczą pamięć i utkwiły im tylko pozytywne momenty. Nie bez powodu wcześniej nie było dla niego konkretnej propozycji.
Co do samych transferów to wczoraj w wiadomościach na TVN podano, że wydaliśmy około 1,5E. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z okienka.
|