tylko cholera jak ktoś prorokuje że jest mega gwiazdą to popapraniec? Ale jak wolfy krytykuje i pisze że to szrot to już jest ok? I to nie jest przegięcie w drugą stronę? Ale najlepsze jest dla mnie twoje powątpiewanie w Maciosa i Basałaja. Tak Głowackiego to taczką wywieźli i zabrali mu klucze do domu i auta. Tak samo ja Żurawskiego, Zieńczua i Baszczyńskiego.

Podawałeś się jako człowiek całkowicie obiektywny, bazujący tylko na faktach. Rzeczywiście bazujesz na faktach, ale wygodnych dla ciebie. Bo to że ktoś znalazł dobre opinię o Bunozie, co wczoraj pisałem, to już nie były fakty. To byli niekompetentni dziennikarze, zmyślający kibice jego klubu na forum i jeszcze coś. A dzisiaj to Macios z Basałajem coś kręcą.

Fakty są takie że od lat odchodzili od nas najlepsi piłkarze(wyjątek Sobol). Wymienię dla przypomnienia(Żuraw, Franek, Szymkowiak, Uche, Zieniu, Baszczu, Błaszczu, Kosa). Wymień mi twoje argumenty dla których uważasz że Głowe ktoś upchnął wbrew jego woli? Głowa zawsze mówił że może odejść jak będzie dobra oferta, z wiekiem coś wspominał że chyba się nie doczeka i zostanie w Wiśle. Ale nigdy nie dał deklaracji typu zostaje tu na amen. Jeśli ktoś bez oglądania jakiegoś gościa mówi z góry że jest ogór, to tak samo może ktoś inny powiedzieć z góry że będzie dobry. Traktujmy równo huraoptymistę z niepoprawnym pesymista
Ta wolfy ty wierz że
JarTSW obejrzał główną witrynę i coś mu się wydaje. Czy ty zawsze musisz tłumaczyć wszystko każdemu jak dziecko? Wyraź swoją opinię i tyle. Nie musisz pisać komuś "coś ci się wydaje".
Jestem ciekawy czy poświęciłeś chociaż minutę by znaleźć pozytywy graczy których kupiliśmy? Wszak napisałeś że jeden to materiał na gwiazdę, dziwnym trafem nie znalazłem ani jednego postu w którym piszesz dlaczego?