Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 23:20
flamengista napisał(a):Wyświetl post
I natknąłem się na bardzo ciekawą wiadomość pt. "Kolejna kontuzja piłkarza Sparty".
http://www.lechpoznan.pl/art,14874,k...rza_sparty.htm
Powtarzam, na oficjalnej stronie. Dla mnie to żenujące, bo:
1. Sugerują, że cieszą się ze słabości rywala - to przykre i sprzeczne z elementarnymi zasadami fair play
Gdzie dokładnie widzisz tę radość i brak fair-play?
lechpoznan.pl napisał(a):
Kolejna kontuzja piłkarza Sparty
Trener Sparty Praga, Jozef Chovanec, przed meczem z Lechem Poznań nie będzie mógł skorzystać z usług wszystkich swoich zawodników. Po sobotnim meczu z 1.FC Slovacko do listy kontuzjowanych piłkarzy mistrza Czech dołączył pomocnik, Kamil Vacek.
Vacek musiał zejść z boiska już w 32 minucie spotkania z powodu uszkodzenia kostki. Piłkarz na pewno nie zdąży wykurować się na wtorkowy mecz eliminacji Ligi Mistrzów. Z Lechem nie zagrają również słowacki napastnik, Milos Lacny i obrońca, Ondrej Kusnir, który w minionym sezonie rozegrał najwięcej meczów w zespole.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
2. Pokazują, że się Sparty boją
Tak działa strona "najlepiej współpracującego z mediami klubu".
Oczywiście, że się boją. Sparta Praga w obecnej chwili w potyczce z dowolnym polskim zespołem byłaby faworytem dwumeczu. Bukmacherzy dają prażanom prawie 75% szans na wygraną w pierwszym spotkaniu.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując