1q2 napisał(a):

I właśnie przez takie pisanie bzdur, nakręca się kolejne strony gadki nic nie wnoszącej tematu.A najlepsze to jest to że prorok naskakuje na wątpiącego.
Tym się różnimy że ja mogę mieć wątpliwości a Ty to wiesz - Gościa na oczy nie widziałeś a już wiesz że będzie to to jeden z najlepszych transferów i to jeszcze dla podkreślenia BĘDZIE....prorok się ****a znalazł kolejny i wpadasz we własną paranoję bo wolfy ma zdanie o gościu poparte faktami a te nie są dla niego(grajka) ciekawe.Nie trzeba gościa widzieć by mieć jakąś jego wstępną ocenę, nie przypominam sobie też by wolfy go skreślił
Po prostu koleś ma swoje lata, ma słabe CV i tyle
|
Luz, ostatnio przerabiałem to samo z drugiej strony barykady.
Niewierny ze mnie Tomasz, ale widziałem już Beto, nie widziałem Hristova, widziałem Alemao ( i żałuję). Po tych wszystkich doświadczeniach nie wierzę w skrzywdzonych przez los i trenerów piłkarzy - wierzę w selekcję naturalną.
Kto wie, może wrócę jako moderator?
A tak na serio - większość z nich mnie pewnie nawet nie kojarzy. Ja po prostu tak działam na ludzi
witeq napisał(a):

Smolarek w formie jest w stanie sam rozstrzygać mecze w Polskiej lidze i dać Polonii mistrzostwo. Ze swoim wyszkoleniem technicznym i grą jeden na jeden byłby najlepszym piłkarzem tej ligi. Pytanie brzmi czy jest w formie, albo czy będzie mu się chciało trenować i do tej formy wrócić.
A co do kwestii czy był jego temat w Wiśle, myślałem że to właśnie Ebi był tym zapowiadanym "głośnym" nazwiskiem. Szczerze mówiąc wolałbym chyba Smolarka niż Pajlicia i Riosa razem wziętych. A w Polonii z Mierzejewskim i Gancarczykiem może stworzyć niezłe ofensywne trio.
|
To byłoby faktycznie głośne nazwisko i pewnie przyciągnęłoby zainteresowanie kibiców. Pod tym względem - wszystko OK.
Co do Polonii - jak długo Wojciechowski będzie traktował trenerów jak wycieraczki, układał skład etc. - jestem w miarę spokojny. Chociaż obecnie działa jak Cupiał z początków w Wiśle - co też jakoś dobrze mu nie wróży, bo czasy już nie te.
Z drugiej strony - Ruch załapał się na puchary, Zagłębie było mistrzem, Polonii też nie wolno skreślać,