Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 22:56
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Wtedy powie, że nasza liga jest taka buraczana, że nawet gość z IV niemieckiej jest tu gwiazdą.
Mowa o Paljiciu, po którym tak Wolfy jedziesz, nawet go nie widząc.
A to BĘDZIE jeden z lepszych naszych transferów.
Zresztą, ja tu nie widzę żadnego złego ruchu...
A, że dla Ciebie to są jak to ładnie określasz no-namy, to inna sprawa, wszak gdybyśmy wzięli Sobiecha za milion euro, to byście piali z zachwytu, bo daliśmy milion euro! to musi się sprawdzić. A tak wzieliśmy Pajlicia za free i już przyklejacie mu łatkę, że to ofiara losu...
I właśnie przez takie pisanie bzdur, nakręca się kolejne strony gadki nic nie wnoszącej tematu.A najlepsze to jest to że prorok naskakuje na wątpiącego.
Tym się różnimy że ja mogę mieć wątpliwości a Ty to wiesz - Gościa na oczy nie widziałeś a już wiesz że będzie to to jeden z najlepszych transferów i to jeszcze dla podkreślenia BĘDZIE....prorok się ****a znalazł kolejny i wpadasz we własną paranoję bo wolfy ma zdanie o gościu poparte faktami a te nie są dla niego(grajka) ciekawe.Nie trzeba gościa widzieć by mieć jakąś jego wstępną ocenę, nie przypominam sobie też by wolfy go skreślił
Po prostu koleś ma swoje lata, ma słabe CV i tyle

Tekst z Sobiechem w ogóle nie trafny, pokazuje tylko Twoją całkowitą ignorancje
W ogóle jak czytam te kłótnie to niektórzy to mają problem by przeczytać coś ze zrozumieniem a już w kwestii jak gawiedź się na wolfyego rzuciła - lata ucisku dały znać o sobie
Odpowiedz cytując