Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 22:47
maci0s napisał(a):Wyświetl post
EDIT: Tak mnie teraz naszło... Wszyscy wiemy, że kiedyś Wisła przegra jakiś mecz... Prędzej czy później, w lidze czy pucharach... Wtedy zabłyśnie gwiazda Wolfy'ego bo przecież "on kiedyś mówił !!"
Na bank sie dostanie Basałajowi ze opchnął Głowe, Marcelo, Alvareza, Diaza...
Ciekawe tylko co będzie jeśli Żurawski, Rios czy inny kupiony strzeli zwycięskiego gola w derbach, odzyskają mistrzostwo itp...
Czy wtedy "zasłużony" Wolfy będzie miał cywilną odwagę przeprosić za to co mówił i przyzna się, że pieprz...ył...?
Och, mistrzu, to że Wisła przegra więcej niż raz czy dwa jest prawie pewne. Taki jest sport, nawet w czasach naszej dominacji przegrywaliśmy różne mecze, mniejsza o to, w ilu z nich nas przekręcono. Pytanie tylko - ile tych przegranych będzie, w jakim stylu i - przede wszystkim - jak się odbiją na naszym klubie. Czy czeka nas kolejna Levadia, czy powalczymy z sukcesem o mistrzostwo i puchary?

Nie mam za co przepraszać. Ściągnęliśmy w większości zawodników podrzuconych przez menedżerów ze słabymi referencjami - to jest fakt. Przykładowo - jeżeli Pajlić wypali, to będzie szczęście porównywalne z transferem Błaszczykowskiego. Fakt, że większość transferów nie była właściwie przygotowana potwierdził sam BB w podanym przez Ciebie wywiadzie. Dobrze chociaż, że zdaje sobie z tego sprawę i deklaruje chęć zmiany tego stanu rzeczy. Tyle, że podobne deklaracje składa każdy nowy prezes Wisły - to też jest fakt.

Jak chcesz to weryfikuj moje "bajki"... (jakims trafem o obrońcach nie pisałem ani słowa z nazwiska)... Póki co bardziej się sprawdzają transfery i wzmacnianie klubu, budowa struktur niż Twoje "wycofywanie kasy przez Cupiała, degradacja klubu, koniec Wisły itd"...
Jesteś w stanie podać jakieś cytaty potwierdzające to, co napisałeś? Twierdziłem kiedykolwiek, że Cupiał się wycofuje, o reszcie nawet nie wspominam, bo Wisła będzie zawsze jak długo będą jej kibice*?

Mam dyskutować ze zwykłą szują, która stara się dorobić mi gębę, wkładając mi w usta wypowiedzi, które nie padły?! Już tak nisko upadłeś? Powiedziałeś A, powiedz więc i B. Podaj cytaty, w których przepowiadam upadek Wisły, wycofanie się Cupiała, tudzież inne kataklizmy. Akurat dotąd to zawsze ja uspokajałem narzekaczy, ale kto wie, może uda Ci się coś znaleźć?
Powodzenia.

Normalnie mnie trafi! Ty dalej twierdzisz, że Basałaj wypchnął Głowackiego...
Widzę, że jesteś jedynym na tym forum z patentem na nieomylność i to co powiesz jest dogmatem...
Cytacik, maci0s, cytacik. Znów...

Jest różnica między "nie wierzę Tobie ani Basałajowi i wasza wersja średnio do mnie przemawia" i "Głowacki na pewno by nie chciał nas opuścić".
Mnie akurat nic nie trafi, jestem przyzwyczajony do takich zagrywek. Nie dałem się ugłaskać na PW, to teraz opluwasz mnie na forum. Nihil novi, maci0s.

Rozumiem, że z resztą tego, o czym z Markusem pisaliśmy - czyli kompletną amatorką przy poszukiwaniu następców, mimo że był czas i środki ku temu, oraz wciąż braku odpowiedniej liczby stoperów w kadrze ( o ich klasie nie będę się wypowiadał) - się zgadzasz?

__________________________________________________ ____
* To jest fakt, który może nie mieścić się w Twoim wąskim rozumieniu kibicowania. Przerabiali to bracia z Lechii, przerabiali kibice Gieksy i Pogoni Szczecin. Wisła nie równa się Cupiał, Basałaj ani nawet S.S.A..
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.07.2010 o godz. 23:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując