Wyświetl pojedynczy post
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 21:45
Kiedyś pisałem posty, że najważniejszym dla Wisły transferem jest transfer dobrego Prezesa - takiego z prawdziwego zdarzenia. Wydaje mi się, że na dziś ciężko byłoby znaleźć lepszego kandydata. Ten transfer już mamy sfinalizowany. Czas na kolejny - potrzebujemy z prawdziwego zdarzenia dyrektora sportowego. Mam tutaj kandydata - jest nim (serio) kolega wolfy. Po Jego zatrudnieniu już wszystko będzie piękne: będą świetnie przeprowadzone transfery, tłumy na stadionie i jedna wielka euforia dookoła...
Kolego wolfy - wyluzuj troszkę! Nie traktuj tego forum jak pola bitwy i jego uczestników jak żołnierzy, ewentualnie wrogów.
Jak chcesz uprawiać swoje czarnowidztwo i wylewanie żółci to rób to, ale daj innym cieszyć ze sprowadzanych młodych i perspektywicznych piłkarzy i z tego, że powoli sytuacja w klubie normalnieje.
Jesteśmy co najmniej kilkutysięczną grupą ludzi, którzy dzień rozpoczynają od odpalenia kompa i szukania w sieci - na stronach i forach coś o klubie, któremu kibicujemy z nadzieją na każdą choćby w najmniejszym stopniu dobrą informację. Przez długie miesiące panowała beznadzieja - nawet nikt do końca nie wiedział co planuje Cupiał. Każdy z nas oczekuje sukcesów, ale też dobrej aury - bolą nas fucki pokazywane przez Pawełka, machanie sytuacje z Małym i masa innych spraw - czemu służy to Twoje krytykanctwo? Dla mnie to już od jakiegoś czasu jest taka sztuka dla sztuki. Głowacki zaczynał w Wiśle jak Bunoza - był młody i niedoskonały, daj szansę - może będzie kiedyś dla nas ważniejszy niż były Kapitan, nie skreślaj jeszcze Pajlicia - mimo jego wieku.
Weź pod uwagę, że to wszystko o czym piszemy to jest sport - w różnych klubach (również w Wiśle) przychodziły wielkie gwiazdy i były niewypałami, ale przychodzili zawodnicy na uzupełnienie składu i odgrywały kluczowe role w zespole. Kto przed sezonem powiedziałby, że Ruch zagra w pucharach? Kto rok temu powiedziałby, że Zabrze spadnie?
We wszystkim trzeba zachowć umiar - w krytyce również...
Pozdrawiam!
Kadra mocno nam się wyrównała - jestem ciekaw jak to Kasperczak poukłada - potrzebny jest nam lewy obrońca i dobry stoper (Chavez rozwiązałby częściowo ten kłopot) , dla mnie Pietia najlepszy jest na skrzydle.
Odpowiedz cytując