Z reguly skupiam sie na Wisle , reszta druzyn mnie zbytnio nie interesuje.. a wiec ze takich jest mnostwo na stadionie.. nie kazdy tak sie interesuje innymi druzynami i zawodnikami tam grajacymi.. dlatego podalem za przyklad siebie, czyli zwyklego zjadacza chleba, ktory dowiaduje sie o Nondzie i Postidze (czy jak to sie wymienia)i nie wiem czy to jest jakis grajek z A klasy w PL czy z Bundesligi
spokojnie, dla mnie to zadna obraza.. po prostu nie znam kolesi bo nie przykladam uwagi na takie rzeczy, powiesz mi Zurawski? kojarze, Dudek? kojarze, Messi? kojarze, wymienisz tysiac innych nazwisk jak Nonda i Postiga? nie kojarze.. poczekamy zobaczymy, wedlug mnie jednak chodzi o takie nazwisko jak Zurawski , Dudek , Smolarek itd.. przekonamy sie moze niedlugo, albo w ogole

no jeszcze mozna dodac takich Klaivertow, czy Roberto Carlosa, itd, owszem kojarze.. i to bardzo dobrze

chociaz tyle..
ale tez nie chce zeby ten ktos robil za ruchomy plakat, po prostu zeby byl , zdzieral full kasy i nic nie gral.. bo to nie ma sensu, wole 3 takich Cikosow, kompletnych no-name`ow, niz "wielkie nazwisko" ktore bedzie grzac lawe i robic za ruchomy plakat przyciagajacy fanow na stadionie