SpoXsteR napisał(a):

zeby bylo w temacie to raczej chodzi o glosne nazwisko w rozumowaniu moim i wielu innych kibicom Wisly. czyli cos jak Zurawski (umiejetnosci moze i nawet lepsze) tylko chodzi o nazwisko, kojarzenie tego zawodnika.. bo nazwiska Nonda czy Helder Postiga kompletnie mi nic nie mowia, i to nie jest zart.. i jestem pewien ze pozostalym 20 tys osobom na stadionie tez nie bedzie mowic.. znac takie nazwiska moze ktos kto sie bardzo interesuje pilka (pod wzgledem sportowym) i jest jej istnym maniakiem, FM-y, zagrywki u bukow, rozmowy przy piwie o ladnej grze danego zespolu itp.. a zwykly zjadacz chleba nie wie kto to Nonda czy Postiga ..
po mojemu na pewno nie chodzi o takie Nondy i Postigy.. dla mnie to kolesie kompletnie anonimowi, a Basalajowi pewnie chodzi o grajka typu Zurawski, czy idacy ? do Polonii Smolarek.. tak przynajmniej domniemam
moze i smieszne porownania... ale tak wlasnie jest, ze duza wiekszosc Polskich fanow raczej kojarzy tych swoich (typu Zuraw, Smolarek, Dudka itp) a zeby ot tak skojarzyc prawdziwa gwiazde to wymieni Messiego czy Ronaldo bo Nondy i Postigy to dla niego osoby o ktorych pierwszy raz slyszy
|
O kurczę...to widzę że Ty się piłeczką za bardzo nie interesujesz,tylko tak ogólnie....bez obrazy oczywiście...

Wg mnie sprowadzenie któregoś z nich byłby sukcesem....fakt faktem Nonda już troszkę stary ale zawodniczek jak się patrzy. Cóż...wg mnie to byłyby naprawdę bomby transferowe, bo bądźmy szczerzy, takich zawodników u nas jak na lekarstwo....