Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 17:52
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Uprzejmie donoszę , że złamałem następujące punkty regulaminu:

I
4. 4. Jeżeli NIE masz nic interesującego do powiedzenia - NIE pisz posta.
7. Niedopuszczalne jest tzw. "nabijanie postów", czyli nieuzasadniona krótka odpowiedź mająca na celu głównie dodanie kolejnej jedynki do licznika postów użytkownika. Nie akceptujemy również sztucznego "podbijania tematu" poprzez odpowiadanie samemu sobie celem utrzymania go jak najwyżej. Od zasady tej mogą odstąpić tylko moderatorzy, jeżeli uznają temat za wyjątkowo ważny.
II
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw innych klubów. Użycie wielkiej litery w nazwie Legia lub Cracovia naprawdę nie zepsuje klawisza <SHIFT> na Twojej klawiaturze.
13. Karane w takim samym stopniu jak zakładanie głupich tematów czy nabijanie w nich będzie wpisywanie się w takich tematach jedynie po to by temat ten wyśmiać lub ponarzekać na poziom forum. Ponieważ pozwala to tematowi żyć na forum dłużej jest jednoznaczne z nabijaniem i wspieraniem takiego tematu.

Prosiłbym moderatorów o zakończenie tego żenującego spektaklu (również dla mnie) i zbanowanie mnie dożywotnio. Złamałem również punkt regulaminu (którego nie widzę, a o którym wie Wolfy) tzw. "ukryty moderatoryzm" czyli mówienie moderatorom kogo banować a kogo nie. Dziękuję. Z Wiślackim pozdrowieniem
Łysy
To już nie jest śmieszne. Marna prowokacja na żenującym poziomie.
Jesteś słabym człowiekiem który nawet nie potrafi zrezygnować z wchodzenia na forum tylko musi wyżebrać bana u modów. Brak ci elementarnej odwagi żeby powiedzieć sobie dość!
Skuczysz jak zbity pies do moderatorów, żeby zakończyli ten żenujący spektakl - jak narkoman albo alkoholik, który jest słaby i nie potrafi sam skończyć ani z nałogiem ani z sobą.
Wyłącz się!
Bez urazy ale żal czytać Twoje teksty, jak nisko można upaść..... a wystarczy po prostu wyłączyć komputer
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.07.2010 o godz. 18:02.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując