Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 16:49
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Gwoli ścisłości - najgorszym piłkarzem POPRZEDNIEGO SEZONU Bundesligi, a to jest różnica. We wcześniejszych latach gość wyrobił sobie swoją grą markę o jakiej marzy większość kopaczy naszej ligi, nie ma sensu na siłę deprecjonować Wichniarka tylko dlatego, że trafił do Lecha, bo prawda jest taka, że na nasze warunki jest to w dalszym ciągu bardzo bardzo dobry napastnik, ma tylko jedną wadę - na najbliższy rok, góra dwa lata. Potem będzie coraz słabszy. Z drugiej strony to raczej typ Frankowskiego, zależy jak się prowadził w czasie swojej kariery. Na razie wygląda obiecująco i to jest fakt. Problem Lecha to krótka ławka, jestem pewien że Wisła i Legia mają zdecydowanie lepsze zaplecze od nich i w trakcie sezonu z pewnością będzie to wyraźnie widać. I nie chodzi mi tu o napastników, ale defensywnego pomocnika, lewego pomocnika, środek obrony itd. No chyba że wystrzelą Kamiński, Drygas czy Możdżeń, ale to już rozmowa na forum Lecha, nie Wisły
Te, te,te... synek.... synek... bo jak ja cie....
To jest temat o Wiśle a nie o pkp

Nie będę drżal jak niektórzy i czekam na czwartkowe zwycięstwo. Takie same narzekanie jak przed Szwale. Wydaje mi się że takie narzekanie (po meczu z Levadią) będzie się pojawiało przed każdym meczem Wisły w pucharach niezleżnie czy to będzie Interm Mediolan czy Inter Baku (i niech żadne mądry nie pisze że nie gramy z Interem tylko z Quarabachem bo ja to wiem a to jest tylko przykład dydaktyczny)