Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 13:24
PoloniaDumaStolicy - Wiesz, gdyby Wojciechowski ze swoja kasa wiedzial jak sie brac za pilke, to ja bym sie bal. Problem w tym ze ten czlowiek ma problemy psychiczne, albo za duzo gral w FM i go zwalniali z kazdego klubu.
Odejdzie Bakero, przyjdzie Janas - moze cos z tego byc. Pilkarzy macie znosnych jesli chodzi o reszte ligi, tzn doly pomijajac Wisle,Legie i Lecha. Smolarek,Bruno,Mayroal,Jodlowiec,Mierzejewski - tutaj jest ok. Reszta to slaby material, lub niereformowalny.
Z taka Kasa Wojciechowski moze zaszalec, ale robi to w sposob ktory zamiast strachu i niepewnosci wywoluje smiech i zazenowanie.
Przewiduje 3-4 miejsce i tak pewnie bedzie. Puchary beda, moze cos sie zmieni i Polonia zacznie funkcjonowac jako klub pilkarski a nie szopka.
Tak to juz jest w polskiej pilce ze albo zarzad nie ma pieniedzy, albo ma i sępi, albo ma i wydaje ale nie tak jak trzeba .

Temat sie nam troszke rozmyl wiec podkresle : Smolarek moze byc plusem ale nie musi. Łasy na kase koles, ktorego nigdzie nie chca laduje w najlepszym swoim wieku w naszej zapyzialej lidze. Zawodnicy ktorych wyzej wymienilem to plusy Polonii, reszta to szarzyzna i srednia krajowa.
Poszukajcie bramkarza Wiem, My tez mamy niby z tym problem ale u Nas jest Dowhan wiec cos z tego bedzie.

Pozdrawiam i przepraszam za kontynuowanie offtopa. Przysiegam ze juz tego nie zrobie

PS: Do Marcelo i Glowackiego nie da sie nikogo porównać, w wielkiej ostatecznosci Choto i Astiz z najlepszych swoich sezonow...ale to bylo dosc dawno Problem w tym, ze jednych juz nie ma, a drudzy szukaja formy i chyba troche mobilizacji.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując