Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 10:38
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Warto odnotować, że w pierwsze rundzie kwalifikacji ci Azerowie zdołali pokonać 4-1 wcale nie zupełnie anonimowy Metalurg Skopje.

Wracając jeszcze do czwartkowego meczu jedno jest pewne - oni bazują na technice i szybkości, dzięki czemu bardzo szybko i skutecznie dochodzą do czystych sytuacji strzeleckich - a to biorąc pod uwagę naszą mocno osłabioną obronę może być katastrofalne w skutkach.

Niezły grajek jest też z numerem 6 - na bardzo wysokim poziomie przyjęcie piłki, balans, obrót z piłką, zastawianie się, podania... Także ich trio 22-77-6 z cienkim Kowalskim i słabnącym fizycznie Cleberem będzie robić co będzie chciało... :/

EDIT: Link do bramek z meczu z Metalurgiem Skopje 3 tygodnie temu: http://www.youtube.com/watch?v=Kh_Zv...eature=related

Wyobrażacie sobie Brożka albo Boguskiego strzelającego takie gole jak oni na 2-0 i 3-0 ?
Heh zajebisty bramkarz.To nawet i Ty i ja mielibyśmy po trafieniu przy nim.
Nie zmienia to faktu ,że zespół ten jest naprawdę mocny, i zakładanie na zapas, że następna runda jest nasza, jest wielkim błędem.Dla mnie kluczowym będzie pierwszy mecz.Jeżeli nie wygramy tu 2 bramkami, rewanż będzie dla nas horrorem (to tylko moje przeczucia).Mimo wszystko wierzę w awans.

P.S trzeba zadbać o jakieś zatrucie pokarmowe u tego Ismailowa Bez niego ten zespół traci 30% .
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 26.07.2010 o godz. 10:42.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."