|
Mnie osobiście obecne okienko transferowe satysfakcjonuje. Wiem, straciliśmy trzon obrony naszego Klubu, ale odejście Marcelo było kwestią czasu, zaś jeśli chodzi o Głowę, to pewnie była to oferta która przekonała naszych włodarzy. Nie podobało mi się jedynie, że sprzedano ich w jednym okienku.
Cieszy mnie natomiast aktywność na rynku transferowym i ściąganie młodych zawodników. Widać, że coś w klubie się ruszyło. Czy spełni to oczekiwania kibiców i właściciela Klubu, tego nie można teraz powiedzieć.
Reasumując: Rios-trudno liczyć na ściągnięcie do Polski kogoś lepszego w tak młodym wieku, ze słynnego klubu i z występami w Argentyńskich drużynach młodzieżowych, Bunoza-młody obrońca, z dobrymi warunkami, regularnie grający w poprzednim klubie, reprezentant U-21, Cikos- tu byłem malkontentem, ale pierwsze mecze pokazały, że nie powinniśmy tęsknić za Alvarezem, Paljnic- tutaj jestem rozczarowany, 27 letni zawodnik, bez oględnego CV i ostatnio mało co grający, Wilk- Polak, występował regularnie w koronie, relatywnie młody.
Transfery ogólnie ciekawe, mam nadzieję że przemyślane, nie kreując się na specjalistę (pewnie jak większość znam ich z youtuba)- mam nadzieję, że szczęśliwe dla nas i Wisły.
Edit: Dzięki Rafalek za zwrócenie uwagi, nazwisko poprawiłem i postaram się zapamiętać. Obyśmy mieli okazję je często skandować na stadionie - wtedy będzie łatwiej.
Ostatnio edytowane przez michalg : 25.07.2010 o godz. 22:42.
|