A ja nie rozumiem trochę narzekań na transfer Pajlicia. To jest naprawdę bardzo dobry zawodnik. Mieszkałem w Niemczech ponad 3 lata i zostało mi zainteresowanie ich piłką, więc śledziłem rozgrywki 1. i 2. Bundesligi. W 2 lidze można tylu zawodników lepszych od naszych wyłowić, że całą drużynę bym sklecił, która by jeszcze się o Mistrza biła. Oglądając graczy z zaplecza Bundesligi zawsze zastanawiałem się dlaczego polskie kluby nie sięgają po graczy stamtąd. Niektórzy nie mają szans przebić się do 1. Bundesligi ,a u nas byliby naprawdę gwiazdami. I tu jest własnie tak Paljić...chłopak na bank będzie wzmocnieniem, jest lepszy niż Łobo czy Mały.
Jak dla mnie to zawodnik do pierwszego składu ....Nie powiem Wam czy jest lepszy niż Milinko bo nie widziałem piłkarza Koszyc w akcji, ale o Dragana możemy być spokojni. Chłopak jest przebojowy, szybki, niezły technicznie, a takiego nam brakowało. Czasem trochę za długo holuje piłę, ale może w Krakowie się oduczy...

Nie wiem jak Wy ale ja wiąże z nim duże nadzieje....zresztą to że nie był podstawowym graczem w Kaiserslautern o niczym nie świadczy, tam nawet Kosa nie grał, a wielu z Was optowało za jego powrotem....