Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 17:18
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Czyli całkiem zdrowa rywalizacja. Lepiej miec 3 graczy na jedna pozycje i nie martwic sie jakas kontuzja niz miec jednego, stracic go i nie miec kogo za ta osobe dac. Tak wiec w koncu na kazdej pozycji jest urozmaicenie (nie wliczajac bramki). Jednym słowem jest sie czym cieszyc.
Ja uważam że na Polskie warunki kadra 21 - 22 osobowa jest wystarczająca, po dwóch równych piłkarzy i można być spokojnym o sezon . Niektórzy zachwycają się możliwością posiadania w zespole 3 piłkarzy na jedną pozycję a ja się zastanawiam po co? To nie Anglia , nie ma takich obciążeń nawet jeśli w europejskich pucharach będziemy sobie radzić dobrze to tych meczów tak strasznie dużo nie będzie w sezonie a trzeba wziąć pod uwagę że zawodnik nr 3 na danej pozycji dużo sobie nie pogra , będzie niezadowolony z tej sytuacji a i w dobrej formie nie będzie o rytmie meczowym nie wspominając więc wg mnie jeśli mielibyśmy skompletowaną kadrę po dwóch na każdą pozycję to chcąc dokonać jakiegoś transferu do klubu w celu wzmocnienia jakiejś pozycji najpierw powinniśmy zrobić miejsce dla tego piłkarza a później sfinalizować ten transfer a nie podpisać 30 zawodników żeby bardzo mocno obciążali budżet a część z nich i tak nie powącha murawy .
Odpowiedz cytując