Wyświetl pojedynczy post
KrasnalFN
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 17:14
No to jak wejdzie do LM i zarobią sporą kasę, to tylko pogratulować, że im się udało za pierwszą próbą podczas gdy Wisła próbowała już tyle razy i zawsze się kończylo wielkim wałem. Wszystko zależy od dyspozycji Wisły. Szanse na to, że Lech ugra nawet to 3. miejsce w fazie grupowej na pewno są małe, Wisła ma na pewno większe szansena wyjście z grupy LE i zarobienie dalej większej kasy. Poza tym argumenty o finansach jakoś mało mnie przekonują, na Lechu będzie w październiku gotowy stadion i na pewno będzie na nim więcej ludzi niż na Wiśle (swoją drogą pewnie będziemy wtedy rozgrywać mecze przy imponującej widowni w okolicach 12 000 ludzi). Nie podoba mi się to, że wszyscy sie tak wzajemnie napinają na siebie. w wypadku awansu Lecha do LM zawsze będzie szansa aby utrzeć im nos w lidze. Swoją drogą najprawdopodobniej jeżeli wszystko potoczy się dobrze Lech wyląduje tak samo jak Wisła w grupie LE i będą startowały z tego samego poziomu.

O rankingu już nie wspomnę, ale każde zwycięstwo się liczy, za 2 sezony przy dobrej grze już możemy mieć zagwarantowane 1 pewne miejsce w LM.
Odpowiedz cytując