Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 15:49
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
1.Skoro Wam to wszystko wisi to im kibicujcie ale nie nazywajcie kogos chamem za to ze ma inne poglady niz Wy.
2.Moze sobie wyjdzcie na miasto, zrobcie szale laczone Cracovia-Wisla-Lech i swoje milosierdziwe w taki sposob okazujcie, po prostu jak mowie nie wypada chwalic sie w naszej swiatyni tym ze sie trzyma kciuki za wroga.
1. Prześledź chłopie kilka stron tego tematu i zobacz której stronie "barykady" skończyły się argumenty i kto zaczął wyzywać od debili...i potem praw morały.
2. Ja wiem, że wy jesteście tak bardzo przesiąknieci nienawiścią, że nie możecie racjonalnie zrozumieć jednego faktu, że:
Jak przegrywają polskie kluby przegrywa polska piłka. A polska piłka to także Wisła - więc i ona przegrywa! Chcesz się z tym faktem kłócić?
Antypatie i sympatie kibicowskie kiedyś miną vide Wisła-Jaga i co wam pozostanie? Polskie kluby z 70 miejscem w rankingu, odpadające w pierwszej rundzie z ekipami z Malty?
Jakieś dziecko, którego mama nigdy nie przytuliła, z problemami emocjonalnymi czuje się zajebiste i docenione jak założy na plecy przekreśloną gwiazdę, lub "silne" w tłumie gdy odpali race i taki argument ma mi zaślepić progres jaki może osiągnąć Wisła i polska liga, gdy będziemy wygrywać w Europie?
Dorośnijcie trochę. Jest piaskownica, trzepak i pseudokibice, oraz są poważni ludzie, duże interesy i cele do zdobycia.
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 25.07.2010 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując