Jaroo1 napisał(a):

1.Skoro Wam to wszystko wisi to im kibicujcie ale nie nazywajcie kogos chamem za to ze ma inne poglady niz Wy.
2.Moze sobie wyjdzcie na miasto, zrobcie szale laczone Cracovia-Wisla-Lech i swoje milosierdziwe w taki sposob okazujcie, po prostu jak mowie nie wypada chwalic sie w naszej swiatyni tym ze sie trzyma kciuki za wroga.
|
1. Prześledź chłopie kilka stron tego tematu i zobacz której stronie "barykady" skończyły się argumenty i kto zaczął wyzywać od debili...i potem praw morały.
2. Ja wiem, że wy jesteście tak bardzo przesiąknieci nienawiścią, że nie możecie racjonalnie zrozumieć jednego faktu, że:
Jak przegrywają polskie kluby przegrywa polska piłka. A polska piłka to także
Wisła - więc i ona
przegrywa! Chcesz się z tym faktem kłócić?
Antypatie i sympatie kibicowskie kiedyś miną vide Wisła-Jaga i co wam pozostanie? Polskie kluby z 70 miejscem w rankingu, odpadające w pierwszej rundzie z ekipami z Malty?
Jakieś dziecko, którego mama nigdy nie przytuliła, z problemami emocjonalnymi czuje się zajebiste i docenione jak założy na plecy przekreśloną gwiazdę, lub "silne" w tłumie gdy odpali race i taki argument ma mi zaślepić progres jaki może osiągnąć Wisła i polska liga, gdy będziemy wygrywać w Europie?
Dorośnijcie trochę. Jest piaskownica, trzepak i pseudokibice, oraz są poważni ludzie, duże interesy i cele do zdobycia.