Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 15:14
miki007 napisał(a):Wyświetl post
Gwiaździsty pomyśl zanim coś napiszesz, co było rok temu z Levadią wszyscy pamiętamy więc pisanie o kupach jest chyba tutaj nie na miejscu. Wnieść lepiej coś sensownego do dyskusji bo poziom merytoryczny Twoich wypowiedzi jest skandalicznie niski. ps. Podejrzewam, że za chwilę odpiszesz w podobnym stylu bo na nic lepszego Cie nie stać.
Tylko ja po meczu z Levadią w Sosnowcu pamiętam fanatyczny doping 3000 tysiecy ludzi w gradobiciu z piorunami na odkrytej do końca... a im się doping skończył po bramce na 0:1... Nie pamiętam żeby ktoś kupe walił, jak Levadia nam bramke strzeliła, a wręcz przeciwnie, doping był o wiele lepszy...

p.s Ale ty pewnie tego nie pamiętasz, bo ciebie nie było... wielki kibic z ciebie, co na forum ma wiele do powiedzenia na temat kogoś, a na swoj niewiele...

ps.2 Jak ktoś kibicuje innym drużynom polskim w pucharach a zwłaszcza Amice, Legii czy Zydom, to jest dla mnie niepojęte... Pewnie jakby się zorienotwać na jaki sektor chodzą ci ludzie, to nie zdziwił bym się gdyby to był sektor A,B to po pierwsze... Zresztą ja rozumiem kibicowac Ruchowi, Jadze, czyli druzynom ktorzy znają swoje miejsce w szeregu, a nie najwiekszym wrogom, którzy z kazdego niepowodzenia Wisly robią sobie swięto lokalne. Nie rozumiem tej naiwości, ze jak polska drużyna osiągnie sukces w pucharach, to polska liga pójdzie w góre... gówno prawda, w góre to pojdzie ten klub ktory osiągnął sukces, a nie liga a jak chce zeby to była Wisła a nie jakiś zakompleksiony klub z Poznania, który zagrał rok dobry w pucharach i nagle się stali zbawcami poslkiej piłki(oni nie osmieszają polskiej piłki)-> macie przykłąd Wisły z sezonu 2003... potem Wisła była nieosiągalna przez 3 sezony dla nikogo i jakoś to poziomu ligi nie podniosło, bo GKSY i Legie, Lechy, Płocki dalej przegrywały z ogórkami... i zorumcie NIE BEDZIE KASY W POSLKIM FUTBOLU TO NIE BEDZIE SUKCESÓW POLSKICH KLUBÓW CHOĆBY LP WYGRAŁ PUCHAR LIGI EUROPEJSKIEJ!!! Nie mam ochoty słuchać i patrzeć, jak klub który poszedł na łatwizne osiaga fartowne sukcesy, bo na to nie zasłużyli... my bijemy się w Europie z potegami od 10 lat, a oni jak mają dostawać 3 sezon z rzędu ogórki w losowaniach a my ciągle petardy, to mnie to w****ia i tyle... za co to maja? Za sprzedajność? 0 honoru i za to powinni odpokutować srogo a nie dostawać łatwych przeciwników w losowaniach, bramki w 121 minutach gry, albo pomoce od sędziów w 2 meczach w przedostatniej kolejce... i jeszcze te gnoje potrafią pisać ze Wisle sedziowie pomagają, bo w 2 meczach przy wynikach 4:1 jedną bramke strzeliliśmy ze spalonego... ale wy kibicujcie dalej tym obłudnikom, zapiszcie się najlepiej do funclubu... jedźcie sobie do Pragi na wyjazd, i kibicujcie "dla dobra polskiej piłki" bedziemy w rangingu na 20 miejscu przed Izraelem i Austrią a potem bedziecie beczeć, ze nie mamy transferów takich jak oni... a i mistrza przez kolejne pare lat
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.07.2010 o godz. 15:41.
Odpowiedz cytując