kotlet06 napisał(a):

|
I teraz do meritum. Skoro wg informacji ZIKiT oświetlenie ma być 11.08, a do 09.08 mamy zgłosić gotowość stadionu do IV rundy to w tej całej patologicznej sytuacji musi byc drugie dno
|
To info to najpewniej ma oznaczać - na 4 rundę nie zdążymy a sam dzień to tak sobie strzelili.
A co do tempa budowy to staje się to oczywiste że Polimex oszczędza na pracownikach - Bardziej opłaca im się to robić dłużej ale z mniejszą liczbą ludzi niż odwrotnie.
I tu ogólnie to prokurator, bo jeszcze jakiś czas temu można było mówić że to architekt nie dał, dał ale z błędami, to trzeba było poprawić, tamto, pogoda, kasy nima itp i pewnie większość to prawda, ale teraz co powoduje to że budowa nadal stoi?
Co stoi i stało na przeszkodzie że nie zrobiono kompletnie nic z trybuną północną?Co stoi na przeszkodzie że zakładanie dachu na A idzie jak krew z nosa?Co się nagle stało że nikt nie ma zamiaru pomalować ujebanej elewacji?(to ostatnie to mini problem ale pewnie wiąże się z resztą),
Ja mam nadzieje że Wisła w końcu zwarła szyki i nie da się wyruchać.Za ten cały syf i straty będzie musiało zapłacić miasto - w formie albo zdecydowanego zmniejszenia czynszu czy też innego podziału zysków - W ogóle taka forma opłaty za stadion wydaje mi się że była by najbardziej korzystna dla obu stron a na pewno bardziej bezpieczna dla Wisły