Do tych którzy uważają ze skoro III runda miała być na Hitniku a IV może nie być:
Chciałem zauważyć że ze względu na zespoły biorące udział w III rundzie el LE wymogi są znacznie obniżone i łatwiej uzyskać zgodę na rozegranie meczu. W naszym przypadku gdyby był założony monitoring oraz gotowy był system identyfikacji kibiców to może udałoby się rozegrać mecz o 17 przy niewielkim udziale już zamontowanych reflektorów. Jednakże w IV rundzie wymagania znacznie idą w góre i brak oświetlenie już nie będzie taki łatwy do obejścia jak w przypadku III rundy
DamianX360_NH napisał(a):

|
Ciekawi mnie czy czasem Wisła nie ustanowiła już rekordu świata "najdłuższa budowa stadionu". Kur*@ przecież jakby nie było to nasz stadion buduje się już 6 lat! To jest jakiś ewenement na skale światową. Rozumiem jeszcze jakby to była jakaś skomplikowana nowoczesna architektura, a jest wręcz przeciwnie. To, że gramy na Hutniku nawet mi nie przeszkadza. Mam 5 minut autobusem na stadion. Najbardziej wkurzające jest to, że budową naszego stadionu zarządzają wogóle nie kompetentni ludzie, którzy nawet nie wiedzą jak dotrzymać terminów harmonogramu. Jak się nie wywiązują z terminów to tworzą nowy ... to jest kur*@ paranoja ...
|
Już nie pisz głupot że stadion budujemy ciągle o 6 lat bo z takim gadaniem to do Faqtu sie nadajesz
A najbrdziej komiczne jest to że do zgłoszenia stadionów do kolejnych rund (3. i 4.) brakuje nam zawsze kilku dni (tak max z 5 dni). Skoro mecze mają być grane 19. i 26. to nie można wyjątkowo zgłosić stadionu nieco później albo dać komuś do kieszeni żeby poświadczył te luxy

Tak naprawde to wszystko czego nam brakuje są to szczegóły możliwe do uzupełnienia w ciągu kilku dni. Jak już nam zabrali Euro to mogliby trochę naciągnąc terminy najwyżej przegramy walkowerem i wtedy będzie się miał kto tłumaczyć i bedzie afera