Wyświetl pojedynczy post
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2010, 12:47
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Niech cos zacznie grac, bo ostatnio tylko krzyczał na Cikosa i za takie rzeczy to wryja powinien dostac i to od samego kapitana. Przeciez gosciu huja robi akcje partaczy nawet sam na sam nie moze trafic. Tak wlasnie sie zastanawiałem nad nimi: nim i dwoma Brożkami. Niby tacy wierni ,zajebiści ale na boisku tylko krzycza i *******a kolejne akcje, akurat w tym meczu Brozkowie sie wybronili. Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami.
Zieniu1906 napisał(a):Wyświetl post
Człowieku , na boisku są emocje każdy coś tam krzyczy . Widocznie Mały chciał rozegrać jakiś schemat z trenigów a Cikosz go nie rozszyfrował ! Chyba nie mógł mu wtedy powiedzieć spokojnie poklepać po plecach przy wyniku 0-0 i powiedzieć spokojnie później się uda ! Na boisku jest doping i wszystkiego tesh dobrze nie słychać .

"Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami." Porządek to trzeba z Tobą razcej zrobić .
sportnh napisał(a):Wyświetl post
zgadza sie, drugi mecz z rzedu wyglada to jakby Malecki chcial sobie USTAWIC Slowaka... pajac
sportnh napisał(a):Wyświetl post
zgadza sie, drugi mecz z rzedu wyglada to jakby Malecki chcial sobie USTAWIC Slowaka... pajac
albert02 napisał(a):Wyświetl post
Z tym sie musze zgodzic. Tez to zauwazylem i wedlug mnie miedzy nimi beda duze klopoty. Wydaje mi sie, ze to wynika z tego, ze Cikos jest podobny do Maleckiego. Z ta roznica, ze Malecki to rozpieszczona gwiazda, a Cikos wyglada na ambitnego goscia. Dlatego tez pewnie Maly bedzie sie probowal odgrywac na Cikoszu.

I co Panie Zieniu1906? Pana argumentacja jest smieszna. Małecki wszedł przy wyniku 4 - 0 i nadal do Cikosa miał pretensje, *******ił kolejne akcje i zadzierał głowe wysoko. Nic sie chłopak nie zmienia. Ale licze że Bogdan Basałaj, Henryk Kasperczak i Franciszek Smuda go ustawia a jak nie to do Turcji czy Włoch ławke grzać.
Odpowiedz cytując