Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 16:03
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
K\

Swoją drogą, ciekawa spostrzeżenie, że dzięki występowi Legii i Widzewa w LM paręnaście lat temu teraz drogo sprzedaliśmy Marcelo. \
Odniosłem się w poście praktycznie tylko do ostatniego pięciolecia - po nazwiskach mógłbyś wykalkulować...ale nie wiem po co to piszę, bo i ty to wiesz..

Buziek, wybacz ale nie chce mi się juz pisać o tak oczywistych sprawach.

Piłka nożna - opis całości. (Nie schemat my i reszta złego świata):
Wygrywasz ->awansujesz->jesteś wyżej w rankingu->drożej sprzedajesz->lepszych kupujesz->więcej zarabiasz->jesteś lepszy.
Przegrywasz->spadasz w rankingu->masz trudniejsze losowania->nie przechodzisz kolejnych rund->nie liczą się z tobą->nikt nie chce u Ciebie grać(Makinwa)->sprzedajesz swoich najlepszych grajków za grosze->klepią cię Estończycy->ale cieszysz ryja, bo konkurencja się męczy z Azerami i Maltańczykami i jest ok->za rok obawa bo trafiliśmy na Luxemburczyków, ale nie jest tak żle, bo konkurencja trafiła gorzej - mają ekipe z San Marino
Wy chcecie, żebyśmy przegrywali. Ok. wasz wybór, macie swój mózg...

kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ale czy uwazasz, że jeśli nasze ekipy odpadałyby z klenerami to ktoś kupiłby jakiegoś gracza za taką kasę? Czy ktoś za króla strzelców ligi maltańskiej zapłaci w milionach euro (tak się składa, że grał w najgorszej ekipie naszej ligi)? Czy czołowy obrońca ligi litweskiej odchodzi za kwotę zbliżoną do tej zapłaconej przez PSV?

N.
Tak on właśnie niestety myśli..pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 23.07.2010 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując