Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 11:03
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Myslimy diametralnie inaczje. Ja myslalem w druga strone np. ze Riosowi zaproponowali wyjatkowo korzystne dla klubu warunki wspolpracy w stosunku do prezentowanych umiejetnosci. Pensja jest ustalona, kwota odstepnego tez wystarczy przelac pieniadze by Rios stal sie naszym pilkarzem. I opcja wypozyczenia daje taka mozliwosc ze gdyby Wisla chciala tutaj Riosa sprowadzic a ten nie chcialby za takie pieniadze grac u nas, Wisla ma prawo wytoczyc mu proces o odszkodowanie w zwiazku z niewypelnieniem warunkow kontraktowych. Bo umowe wypozyczenia on TEZ musi podpisac. Dla takiego klubu jak Wisla, wypozyczenia to sa WIN - WIN situations.

Odnosnie Alvareza, Wisla negocjowala kwote odstepnego in minus po okresie wypozyczenia i udalo im sie ja zbic. Natomiast pilkarz sie nie zgodzil na obnizenie warunkow wspolpracy. Pozornie rzecz sprzeczna z tym co napisalem wyzej. Ale tylko pozornie bo roznica jest KOLOSALNA.
Nie wiem co ma w kontrakcie Rios

A tekst "Wisła wytoczy mu proces" nie kojarzy mi sie z wygranymi sprawami

Jednak że jest to temat polityki transferowej, musze napisac : Jestem w szoku, tym co sie dzieje, in plus
No i te prostopadłe piłki których mi tak brakowało.

WIELKA WISŁA !
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując