For_FuN_ napisał(a):

Eee tam, wystarczyloby zalatwic Sobiecha, Sadloka i Pawlowskiego .
edit. Mial kontuzje, teraz chyba wraca do siebie, stad nieudany poprzedni sezon, gdzie praktycznie nie gral. Jednak to dalej pilkarz nieprzecietny, jak na polskie warunki.
|
Nieprzeciętnie kontuzjowany

Tak poważnie- pewnie, że Szymek dobry jest, ale kupować go teraz to jednak trochę jak z tym kotem w worku.
Sadlok raczej nieprzypadkowo przedłużył kontrakt i to samo ma zrobić (zrobił?) Sobiech.
Co do Krzynówka, który się pojawia powyżej- nawet gdyby nie zakończył kariery to po co nam on? Wywalilibyśmy na niego sporo forsy (kontrakt), a on i tak by po jakimś roku góra dwóch latach poszedł na emeryturkę.
Zobaczymy co wyjdzie z kolejnych testowanych, niemniej (napiszę tutaj by już gdzie indziej nie zaśmiecać) jestem zaskoczona tym oknem transferowym. Naprawdę duży
surprise
Ale czy jest/będzie to miłe zaskoczenie to wolę poczekać z oceną do poważnych sprawdzianów ligowych (ponieważ gra toczy się o Mistrzostwo Polski to to mi pozwala pisać, że i liga nasza jest poważnym spr) i (mam nadzieję) pucharowych w kolejnych fazach LE. Ponieważ są to jednak zawodnicy anonimowi, to nie chcę krzyczeć "HURRA! Udane okienko", bo co nam po ilości jak nie będzie jakości?

Oczywiście i mi się ciepło robi na te wszystkie transfery, bo po początku z jakimś Alemao z Copacabany jest dobrze.