Wyświetl pojedynczy post
AZS_Lublin
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 06:45
Mecz na plus, choć nie zapominajmy, że ze Szwalami wygrała by też Arka, Lechia czy Korona i to wyżej niż 1:0.
Personalnie: (1-10)
Jovanic- zbyt mało by ocenić, 1 fajna interwencja. Widać, że chłop jest pewny w bramce. Czekam na mecz z Azerami, bo tam napewno będzie miał więcej pracy.
Cikos 7- Dla mnie dobry zawodnik, fajnie wchodzi w ofensywę, nie boi się wrzucać, nie kalkuluje. Minus to brak zrozumienia się z partnerami, ale w tym przypadku czas działa na jego korzyść.
Cleber, Kowalski 6- Co mieli wyłuskali, bez poważniejszych błędów. Jednak nie tylko ja wiem o tym, że ta 2 to za mało na Agdam.
Diaz 7- przyzwoity mecz, plus za gola trzeźwe myślenie przy akcjach ofensywnych
Pi Brożek 9- gracz dwumeczu dla mnie. widoczny, waleczny, strzelec 2 bramek. Szczególnie ta wczorajsza dość ładna, pewnie wykonana bramka.
Garguła, Sobolewski 8- tu nasza dominacja, to dlatego można było swobodnie grac atakiem pozycyjnym i fajnie rozgrywać szczególnie Guła.
Boguski 6- dla mnie nie wyraźny, gol cieszy ale ten facet potrafi sam wygrać mecze. Jeszcze dochodzi do formy
Zuraw 7- Starał się jak mógł, wracał, walczył, strzelił gola. Będzie dobrze
Pa Brozek 7- Widać, że na luzie grał strzelił bramkę, choć na dobrą sprawę mógł mieć dziś hatricka.
Reasumując: Bez podniety bo rywal grał totalne dno. Mecz prawdy czeka nas za 6 dni. Na pewno dojdą Wilk oraz Bunoza, nie wiem tylko czy odrazu wskoczą do 11.
Pewnie to nie tylko moje zdanie, ale najbardziej obawiam się gry w obronie, to że Wisła strzeli gola Azerom nie ulega wątpliwości.
pozdro