Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 05:26
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Jak Lech przejdzie Spartę, a Ruch Austrię, to wszyscy zapomną o gównianych meczach. Czego nam wszystkim życzę.
Życz tylko sobie.

Nie każdy kibicuje Amice w pucharach, ja będę zadowolony z pogromu w Czechach.

skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Mentalnie, nasza liga tkwi w totalnej dupie, bo pod tym względem to nawet jakieś Azery juz nas przewyższają.
Nie "jakieś Azery", bo to jest wasz poziom. Ruch ledwo wymęczył awans z Maltańczykami ( to byli zawodowi piłkarze, bo się nie orientuję? ). Ja podejrzewam, że my z Azerami też będziemy mieli drogę przez mękę. Obym się mylił.

Radzę się mentalnie przygotować na lekcję gdzie jesteśmy my ( w sensie ligi ), a gdzie jest Liga Mistrzów ( poza naszym zasięgiem ). Tu nawet nie chodzi o Spartę, bo to nie jest przeciwnik nie do pokonania ( chociaż szans wam większych nie daję ). Po prostu w czwartej rundzie będzie czekał zespół, od którego na 90% odbijecie się jak od ściany.
Szanse mielibyście, gdyby czekała na was tak prosta droga, jaką my mieliśmy. Ot, tak to u nas wygląda - jak mieliśmy łatwe drużyny, to trener (...) postanowił potraktować pierwszą z nich jako sparing. Wy macie trudną drogę i nic wam nie pomoże poważne traktowanie przeciwników ( bo wasi naprawdę mocno cisnęli na początku, później chyba opadli z sił ).

I radzę nie zwalać wszystkiego na minimalizm trenera i zawodników, choć wiem że tak jest to zwyczajnie łatwiej zaakceptować. Po prostu - klasowy u was jest tylko Wichniarek ( ale już trochę leciwy ), reszta ofensywy to jest żałość. Stilić nie istnieje przy pressingu, a Peszko ma celność gorszą od Boguskiego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2010 o godz. 05:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując