Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 01:09
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Wstyd. Azerowie za rok dwa odskoczą nam na dobre.

A z Spartą to będzie planowe lanie.

Jeśli ktoś nie dostrzega upadku polskiej piłki,to nie wiem co się musi stać aby zdał sobie z tego sprawę.
To nawet nie jest upadek,to bardziej stanie w miejscu gdzie inni idą do przodu.Ale Marszałku nie przeceniaj ligi czeskiej i tej całej Sparty - ok to trochę śmieszna dyskusja bo nikt z nas ich na oczy nie widział ale patrząc co od jakiegoś czasu reprezentują kluby czeskie, to może być różnie i też różnie to jest z innymi krajami.My niestety nadal kiepsko i jak rok temu mistrz dostał w dupę od mistrza Estonii , tak teraz mistrz o mało nie dostał w dupę od mistrza Azerbejdżanu.Ruch ledwo co wyeliminował przeciwnika z Malty - My pogrom ale z zespołem który nawet w słabej lidze jest kompletnym słabeuszem i tłem więc zero podniety.

Te rundy to będą takie rundy z cyklu sprawdzam.
Austria
Grecja
Czechy
Azebejdżan

Niby my najłatwiej ale patrząc jak męczyła się Amika z którą nie wygraliśmy przez ostatnie 9 meczów to spacerek się nie zapowiada.
Jak dla mnie mimo wszystko w porządku szans na awans - Najpierw my, potem Amica,Jaga i na końcu Ruch...Nie zdzwi mnie to jak jedynym zespołem grającym dalej będzie Amica i to nie z tej przyczyny że przeszła Spartę a z tej że 'awansuje' do LE

ps ale tak samo mnie nie zdziwi jak i my i Amica - przejdziemy dalej.My mamy na pewno większe szanse ale POZNAniaków bym nie skreślał.Jedynie Ruch wydaje mi się że polegnie i to grubo.Reszta to powinny być w miarę wyrównane mecze.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.07.2010 o godz. 01:23.
Odpowiedz cytując