Hm, tak sobie myślę, że gdyby klub sprzedawał wejściówki na jutrzejszy sparing to mógłby na trybuny ściągnąć więcej osób niż na dzisiejszy mecz

. Znane i uznane nazwiska: Kirm, Małecki, Jirsak, Singlar, Łobodziński, Pawełek + trzej nowi: Rios, Paljic i Bunoza + piątka testowanych: Elsner, Mendy, Tiboni, Afsarli i Brazylijczyk.
Myślę, że w kwestii Elsnera dużo zależy od tego, czy może grać na stoperze. Jeśli tak to albo konkuruje z Mandy'm albo nawet przyjdą obaj + Chavez( lub ktoś inny) a Kowalski po trzeciej rundzie powędruje na wypożyczenie. Jeśli jest typowym defensywnym pomocnikiem to pewnie albo on albo Wilk. Jest jeszcze Afsarli, ale sądząc po jego wieku możliwe, że jego transfer jest rozpatrywany w innych kategoriach( bardziej przyszłościowo). Możliwe też, że Niemiec już został skreślony. No chyba, że ten sezon upływa pod hasłem "KONKURENCJA" i mamy zamiar utrzymywać kadrę 30 zawodników( a przydałby się jeszcze ktoś na lewą obronę). Ciekawie to wygląda, mam nadzieję, że jutrzejszy dzień sporo wyjaśni.
P.S. W zeszłym sezonie krążyły ploty, że powraca Puchar Ekstraklasy. Wie ktoś coś, bo przy tak licznej kadrze takie dodatkowe rozgrywki mogłyby się naszym przydać.