Wyświetl pojedynczy post
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 23:36
woocashx napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy jestem jak na nasze ruchy zareaguje Lech i czy Rutkowski po sprzedaży Lewandowskiego zmieni jednak zdanie co do siły Leszków na tle reszty stawki Ekstraklasy(Legia też kogoś tam wartościowego sprowadziła).
Nie, moim zdaniem Lech i Legia obudzą się tak po 5-8 kolejkach. Wtedy Skorża powie, że nie wie co się dzieje i bierze na siebie całą odpowiedzialność no i doda że jest bezsilny bo jak on był w Wiśle to nie wolno było takich transferów robić superowych, a Zieliński będzie dalej naskakiwał na dziennikarzy, że co on ma, zabić wszystkich piłkarzy ? Dobrze wypolerowana łysina Jopa zapewniła majstra pompowanego od X lat w Poznaniu i tyle. Teraz też będzie pompowanie, tyle że jako kibic Wisły mam nadzieje że ten balon pęknie i to z wielkim hukiem, tak wielkim jak pierwszy raz pójdzie w świat z hukiem JJJ BG na nowym stadionie!

Takie pytanie do Was - czy jeśli wszystkie 'testowane' opcje na stopera czyli Mendy i Elsner wypalą i z podpisaniem nie będzie większego problemu, nie uważacie zakontraktowania obu Panów na wypożyczenie rok + pierwokup w związku z odejściem Clebiego w grudniu? Cleber, Chavez, Bunoza, Kowalski to wygląda ok. Chavez, Bunoza, Kowalski, Mendy, Elsner to już jest tłok, ale w grudniu już Chavez, Bunoza, Kowalski, Mendy, Elsner i to tez wygląda sensownie. Szczególnie, że z całym szacunkiem dla Kowalskiego ale przy obecnych działaniach Wisły jest on zapewne potrzebny teraz, później pewnie zostanie zaproponowane mu wypożyczenie lub wolna ręka do odejścia zapewne pod koniec sierpnia. Tak coś czuje.

Wybaczcie mi hurra optymizm, ale poprostu staram się myśleć przyszłościowo.
Odpowiedz cytując