Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 23:29
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Wiecie no, dużo rzeczy w życiu widziałem ale takiego wypału transferowego za taką kasę jak Cikos to dawno nie! Ten chłopak musiał być DŁUGO obserwowany! I chyba tylko dlatego puścili Alvareza! Naprawdę jestem niesamowicie zaskoczony, kiedy przychodził to myślałem że to jakiś ogór a tutaj O.o Ciąg na bramkę! I to JAKI! Najlepszy transfer z grających dziś zawodników (reszta nie grała w końcu jeszcze xD), ale np. jak Żurawski dużo wniósł to Cikos wniósł o wiele więcej, wniósł konstruktywną współpracę na skrzydałach z Boguskim i dobre dośrodkowania. Coś czego brakowało chociażby Alvarezowi, a kosztuje pewnie ze 3/4 razy mniej od niego! Poza tym to młody chłopak! +++ dla Wisły za ten transfer, może być najlepszy zawodnik ligi na tej pozycji na dobre parę lat xD
Proponuje oceniac go dopiero wtedy, gdy dostanie szanse pokazania na co go stac w defensywie z wymagajacym rywalem.
Fajnie, ze ma "ciag na bramke" ale jak sama nazwa brzmi jest obrońca, wiec...przedewszystkim musi umiec grac w defensywie, a po rywalizacji z Szwale, z calym szacunkiem dla nich tego ocenic nie mozna.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując