Ejdzbiol napisał(a):

|
Wiecie no, dużo rzeczy w życiu widziałem ale takiego wypału transferowego za taką kasę jak Cikos to dawno nie! Ten chłopak musiał być DŁUGO obserwowany! I chyba tylko dlatego puścili Alvareza! Naprawdę jestem niesamowicie zaskoczony, kiedy przychodził to myślałem że to jakiś ogór a tutaj O.o Ciąg na bramkę! I to JAKI! Najlepszy transfer z grających dziś zawodników (reszta nie grała w końcu jeszcze xD), ale np. jak Żurawski dużo wniósł to Cikos wniósł o wiele więcej, wniósł konstruktywną współpracę na skrzydałach z Boguskim i dobre dośrodkowania. Coś czego brakowało chociażby Alvarezowi, a kosztuje pewnie ze 3/4 razy mniej od niego! Poza tym to młody chłopak! +++ dla Wisły za ten transfer, może być najlepszy zawodnik ligi na tej pozycji na dobre parę lat xD
|
Proponuje oceniac go dopiero wtedy, gdy dostanie szanse pokazania na co go stac w defensywie z wymagajacym rywalem.
Fajnie, ze ma "ciag na bramke" ale jak sama nazwa brzmi jest obrońca, wiec...przedewszystkim musi umiec grac w defensywie, a po rywalizacji z Szwale, z calym szacunkiem dla nich tego ocenic nie mozna.