Wyświetl pojedynczy post
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 22:53
Hmm.. to może i ja się wypowiem. Próbując ułożyć w klocki to wszystko co się dzisiaj wydarzyło, wszystkie infa i wypowiedzi, wychodzi na to, że jutro zaprezentują pewnie Riosa, Wilka to myśle bankowo, może do tego dojdzie jakiś obrońca, ale na pewno nie Chavez. O Chavezie pisze że w sobote będzię w Polsce, więc będzie jak z Draganem, w sobotę info na oficjalnej zaś w poniedziałek konferencja z prezentacją, być może ktoś jeszcze, oby.

Interpretując słowa Smudy w Polsacie można wysunąć prosty wniosek, jeżeli to prawda.Pan Cupiał kazał podpisywać takie kontrakty ( wypożyczenie + pierwokup ) zaś w zimie siądzie się, przemyśli i wtedy jak np. taki Rios pyknie powiedzmy 10 bramek albo Cikos będzie grał tak jak dzisiaj to się da za nich nawet i po te 500 tys euro za transfer i dobre kontrakty i już. Brawo Zarząd i BRAWO p. Bogusławie ! W końcu!

Wybaczcie ale muszę jeszcze jedno dodać, nie mogłem się powstrzymać Patrząc na zdjęcia naszych potencjalnych nowych zawodników czyli Osmana Chaveza i Namaie Mendy nasuwa mi się taka myśl. Prosta taktyka. Jak się ich ustawi obu na środku obrony to nie dość że już nikt się tam nie przeciśnie, nawet Frankowski, to do tego biedni napastnicy z naszej rodzimej i pewnie z Europy również po prostu będą sobie zdawać sprawy że za tymi dwoma panami to na pewno się już piekło zaczyna a oni bram pilnują. To na pewno nikt tam nie pójdzie
Odpowiedz cytując