Wyświetl pojedynczy post
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 20:52
kreseq napisał(a):Wyświetl post
eryk_cartman - Mecze o stawke? Ok, wiec powiedz mi jak wiele meczy o stawke wytrzymuje polski kopacz ( nie nazwe ich piłkarzami bo to dyshonor ) ? Nie wychodz mi tutaj z tekstem typu " a u was bija murzynow". Bedziesz mial mecze o stawke, moze cos zagrasz ale potem bedziesz zmeczony bo przeciez zel na glowie swoje wazy, a nie ma sensu sie przemeczac. Rozumiesz czy mam zrobic rysunki?
Ogarnij sie czlowieku. Gratuluje Wam wygranej, licze ze zajdziecie daleko, ale Ty bedziesz sie cieszyl a kopacze beda uwazac ze to juz za duzy wysilek, bo przeciez kopia raz na ruski rok pilke prosto, czasami cos strzela wiec musza ku**** wypoczywac.

Nasza liga jest w glebokich tylach na swiecie...i zmeczenie pucharami da swoje
Napinasz się chlopie jak stringi na Oleksym, sezon pokaże czy Wisła bedzie faktycznie taka wielce przemeczona jak tutaj wielce prorokujesz. Kwestie zelu tutaj nie poruszaj bo o ile pamietam to pikarze Legi wiedeli prym w tej kwesti ( Piekarski, Mięciel). Zreszta Macie w sztabie Maciusia..... juz nie moge sie doczekac Legii po przygotowaniach zimowych, wtedy porozmawiamy......
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/