Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 17:30
Radze ochlonac Panowie...
Spokojnie jak narazie mamy skompletowana ofensywe, jednakze chcialbym pokazac, ze poza spekulacjami i zekomymi "doniesieniami agenta" (a z zycia wiem, ze im wierzyc mozna najmniej) dalej jesli chodzi o obrone jestesmy w kaczej pupie.
Trzeba skrytykowac dzialaczy, ze dopuscili do takiej sytulacji, iz na 3 runde LE, dalej bedziemy bez obrony, ktora daje jakakolwiek gwarancje na przyzwoity poziom gry. A jak pokazal wczorajszy mecz, co ja mowilem duzo wczesniej jesli trafimy na Azerow bedzie cholernie ciezko, tym bardziej, ze rewanz gramy u nich. Nie wspane juz o fakcie, ze tamtejszy klimat moze szybko odebrac naszym gwiazdeczka wole walki.
Idac dalej aby ostudzic poziom orgazmu na tym forum.
Pajlic? tansze rozwiazanie Milinkovica, poza filmikami z youtuba nie daje zadnej gwarancji ze okaze sie wzmocnieniem...miejmy jednak nadzieje, ze potwierdzi swoje huczne zapowidzi i pokaze na co go stac.
Zuraw w pierwszym meczu poza jedna akcja tez nic ciekawego nie pokazal, jego forma do dalej zagadka, ja licze, ze dzis sie obudz, jednakze zadnej gwarancji nie ma, ze jeszcze kiedys zobaczymy na murawie starego dobrego Zurawia.
Rios, wydaje sie ciekawym zakupem.
Wilk? Solidny ligowiec, jak dla mnie, zadna gwiazda, do poziomy Sobola dziela go lata swietlne. Pozatym jeszcze nie jest naszym zawodnikiem.
Reasumujac. Braki w defensywie nie zostaly zalatane, a nawet jesli dojdzie Chavez nie rozwiazuje o problemu na 3 runde LE a czasu bylo naprawde sporo, zebyporadzic sobie z tym problemem, pomoc na papierze wyglada mocno, o ile Gargula wroci do swojej formy, a Pajlic rzecyzwiscie "pokaze na co go stac".
Po przyjsci Riosa atak wyglada naprawde fajnie, tyle ze Argentynczyk zostal sporowadzony znow na ostatnia chwile, i tu znowu to samo o ile Rios spelni nasze oczekiwania a Maciek pokaze, ze nie wypalil sie do konca na zachodzie.
Poczekamy zobaczymy, moze okazac sie, ze trafilismy z wszystkim w 10, albo za 3 tygodnie wszyscy beda jechac na tym forum po zarzadzie, nooo... o ile dzis nie stanie sie jakas katastrofa, w co nawet ja nie wierze.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując