|
Celowo nawiązałem do Barcelony żeby był to przykład bardziej hardcorowy. A to że oni traktowali mecz towarzysko na mnie wrażenia nie robi bo mimo wszystko wystawili podstawową jedenastkę najlepszej drużyny na świecie.
Bo przykładów z ligi i Pucharu Polski mógłbym podać z 20 po jednym sezonie.
Ale widzę że nie zrozumiałeś do końca. To że oni torturowali własne ciała wyciskając marny wynik w karnych nie oznacza że Sparta ich zmiecie. Tym tokiem rozumowania po bęckach od Stalowej Woli powinni spaść z ligi, a jednak zdobyli MP. Jasne?
Dlatego nie ma co się podniecać ich kopaniną z wczoraj. Bo za kilka dni mogą być inną drużyną. Dlatego nie ma co się podniecać wynikami Legii w sparingach i tym co prezentuje ich nowy bramkarz. Bo jeszcze te słowa będziecie wypluwać. Niektórzy tutaj właśnie mają taką głupią manię wyrokowania co się będzie działo po jednym meczu. Oceniania kogoś po 20 minutach meczu. Obejrzą jeden czy trzy mecze i już wszystko wiedzą. Na prowadzeniu jednak wszyscy Ci którzy już wylali litry gówna na Kiełba bo chłopina za mocno kopnął piłkę i szybko komentarz "i Kiełb do Wisły? ha, ha, ha!". To jest coś niewyobrażalne. Chłopina zagrał kilkadziesiąt minut i oni już wiedza czy jest przydatny czy nie. Minie rok. Wszystko pójdzie w zapomnienie. Kiełb się okaże strzałem w dychę. I zaraz w polityce transferowej Wisły te same osoby będą wyzywać Basałajów, Kasperczaków, Skorżów i całe SKWK że go nie sprowadziliśmy. I tak kółko.
@
Nie twierdzę że się rozkręcą. Tylko że jest na to szansa.
Szydera jest dobra tylko wtedy kiedy ma się pewność że będzie ona uzasadnienia. Bo jeśli przejdą Spartę to jakie miny będą mieli Ci wszyscy którzy już teraz z nich kpią będąc pewnym że ich nie przejdą? Pozostanie skulić ogon i nic już nie pisać. Też chciałbym się już teraz z nich pośmiać, ale do tego daleka droga.
Sparta to nie Liverpool.
Ostatnio edytowane przez element : 22.07.2010 o godz. 14:12.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
|