zordon napisał(a):

cisza wskazuje, że czekamy na rezultat dzisiejszego meczu żeby klepnąć transfery
|
Jestem niemal pewien, że tak właśnie jest. Wiadomo, że to raczej formalność, ale Levadia też miała być formalnością i wiemy jak wyszło. Gdyby można było obstawiać u buków transfery, to postawiłbym, że jutro zakontraktujemy nowych zawodników.
BRTS39 napisał(a):

|
Niech cos zacznie grac, bo ostatnio tylko krzyczał na Cikosa i za takie rzeczy to wryja powinien dostac i to od samego kapitana. Przeciez gosciu huja robi akcje partaczy nawet sam na sam nie moze trafic. Tak wlasnie sie zastanawiałem nad nimi: nim i dwoma Brożkami. Niby tacy wierni ,zajebiści ale na boisku tylko krzycza i *******a kolejne akcje, akurat w tym meczu Brozkowie sie wybronili. Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami.
|
Dokładnie, mam dość tego gwiazdorzenia, które na dodatek źle wpływa na psychikę niektórych zawodników - taki Kirm po kilku pierwszych meczach z Pawłem po prostu zgasł, bo co chwilę słyszał bluzgi na boisku. Nie chcę żeby tak było z Cikosem, bo zagrał ciekawie, na pewno lepiej niż Małecki.
@sprzedaż Małeckiego - mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo lubiłem jego zaangażowanie, ale po odmowie gry stracił ogromnie w moich oczach. Nie obchodzą mnie powody, gra w Wiśle to wielki przywilej i nie powinno być tolerancji dla fochów piłkarzy. Niewiele gorszych rzeczy może zrobić zawodnik naszego klubu.