Wyświetl pojedynczy post
leksus
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 09:23
zordon napisał(a):Wyświetl post
cisza wskazuje, że czekamy na rezultat dzisiejszego meczu żeby klepnąć transfery
Jestem niemal pewien, że tak właśnie jest. Wiadomo, że to raczej formalność, ale Levadia też miała być formalnością i wiemy jak wyszło. Gdyby można było obstawiać u buków transfery, to postawiłbym, że jutro zakontraktujemy nowych zawodników.

BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Niech cos zacznie grac, bo ostatnio tylko krzyczał na Cikosa i za takie rzeczy to wryja powinien dostac i to od samego kapitana. Przeciez gosciu huja robi akcje partaczy nawet sam na sam nie moze trafic. Tak wlasnie sie zastanawiałem nad nimi: nim i dwoma Brożkami. Niby tacy wierni ,zajebiści ale na boisku tylko krzycza i *******a kolejne akcje, akurat w tym meczu Brozkowie sie wybronili. Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami.
Dokładnie, mam dość tego gwiazdorzenia, które na dodatek źle wpływa na psychikę niektórych zawodników - taki Kirm po kilku pierwszych meczach z Pawłem po prostu zgasł, bo co chwilę słyszał bluzgi na boisku. Nie chcę żeby tak było z Cikosem, bo zagrał ciekawie, na pewno lepiej niż Małecki.

@sprzedaż Małeckiego - mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo lubiłem jego zaangażowanie, ale po odmowie gry stracił ogromnie w moich oczach. Nie obchodzą mnie powody, gra w Wiśle to wielki przywilej i nie powinno być tolerancji dla fochów piłkarzy. Niewiele gorszych rzeczy może zrobić zawodnik naszego klubu.
Odpowiedz cytując